2021 Bindallı Koleksiyonu

2021 Bindallı Koleksiyonu

Kına hazırlığı içerisinde olan bayanların tercih edeceği kıyafet seçenekleri arasında özellikle bindallı modelleri günümüzde yaygın olarak kullanılan kına kıyafeti olarak bilinmektedir. Yöresel çizgilere sahip olan bu kıyafetler özellikle doğu yöresinde daha yoğun kullanılırken günümüzde gelin adayları için kına kıyafeti olarak tasarlamaktadır.

Aynı zamanda kına gecesi için tercih edilecek olan kıyafet seçenekleri arasında kaftan modelleri de yer almaktadır. Kalın ve ağır kumaş ile tasarlanan bu modeller bindallı üzerine tercih edilerek bu şekilde tamamlayıcı etki sağlamaktadır. Yeni sezon için hazırlanmış olan koleksiyon sayesinde bu sezon daha farklı ve etkileyici modeller üzerinden tercihler yapılabilir.

Kına kıyafetlerinin yanı sıra düğün öncesinde nişan yapmak isteyenler için nişanlık modelleri kaliteli ve rahat kullanım imkanı elde edilmesini sağlayacak şekilde tasarlanmaktadır. Bu nedenle her zevke uygun şekilde tercihler yapılarak nişan töreninde daha etkileyici görünmek mümkündür.

Gelinlik Koleksiyonu 2021

2021 sezonunu gelmesiyle birlikte özellikle düğün yapacak olanlar için birbirinden farklı tarzlarda gelinlik modelleri tasarlanarak bu şekilde dikimi yapıldıktan sonra satışa sunulmaktadır. Balık, prenses, kabarık, kısa ve daha pek çok farklı şekilde hazırlanacak olan gelinlikler her zevke uygun seçimler yapılmasına imkan sağlamaktadır. Tasarlanan gelinlikler gelinlerin bedenlerine uygun şekilde özel dikim olarak da yapıldığından bu şekilde her gelin kendi zevkine uygun olan tasarımlar üzerinden özel dikim yaptırarak da gelinliğini satın alabilir.

sponsor reklam

Benzer Yazılar

Hazır Ofisin Farkı Nedir?

Hazır Ofisin Farkı Nedir?

Polyesterin Avantajları, Dezavantajları ve Çeşitleri

Polyesterin Avantajları, Dezavantajları ve Çeşitleri

Kaliteli Kanvas Tablo

Kaliteli Kanvas Tablo

Tadilat Hizmeti Veren Şirketler

Tadilat Hizmeti Veren Şirketler

Yorum Yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir